Carl Mariën: hét adres voor vastgoed in Mechelen

Verkoop en verhuur

Wilt u uw eigendom verkopen of verhuren? Maar hebt u er geen idee van hoe u dat aanpakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • verkoop – U wilt uw pand of grond van de hand doen. We geven u graag advies, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de streek. Raakt uw eigendom – tegen alle verwachtingen in – niet verkocht? Dan betaalt u uiteraard géén commissieloon.
  • verhuur – De huurwetgeving is een kluwen van regeltjes. Maak het u gemakkelijk en besteed uw verhuur aan ons uit. Een eerlijk contract opstellen, een nauw­keurige plaatsbeschrijving maken, uw dossier op de voet volgen, … We doen het met de grootste zorg: uw garantie voor een goede verstandhouding met uw huurder.

 

Schatting en opmeting

Carl Mariën is méér dan een makelaar. U kunt bij ons ook terecht voor uw:

  • schatting – Benieuwd naar de waarde van uw onroerend goed? Laat het correct schatten door beëdigd schatter Carl Mariën.
  • opmeting en verkaveling – Uw grond laten opmeten en/of verkavelen? Stedenbouwkundige attesten aanvragen? Laat uw dossier door ons in orde brengen.

 

Plaatsbeschrijving en beheer van onroerende goederen

  • plaatsbeschrijving – Wilt u de toestand van uw pand in kaart laten brengen? Bijvoorbeeld bij een verhuur of bij werkzaamheden? Reken op ons voor een nauwkeurige plaatsbeschrijving.
  • beheer van onroerende goederen – Iemand die het financieel, administratief en technisch beheer van uw mede-eigendom op zich neemt? Wij zorgen ervoor.

 

Jarenlange expertise met immo in Mechelen

Waarom u goed zit bij Carl Mariën? Omdat u mag vertrouwen op een jarenlange expertise. In 1993 studeerde de bedrijfsleider af als industrieel ingenieur (optie Landmeten). Zo ging hij aan de slag als beëdigd landmeter en schatter van onroerend goed. Op verzoek van zijn klanten nam hij er ook al snel de verkoop, het verhuur en het beheer van vastgoed bij. Zo regelt u al uw immozaken onder één dak.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info.

BIV

Controle instantie: BIV, Luxembourgstat 168, 1000 Brussel

Erkend vastgoedmakelaar BIV nr 204.788 België

Onderworpen aan de deontologische code B.I.V.

Carl Mariën, immo, vastgoed, appartementen, Mechelen